Rulada de porc cu legume

de dakris in Porc, 9 Feb 2013 | 15338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • legume congelate
  • cascaval
  • condimente (dupa gust)
  • 6-7 felii sunculita, piept porc afumat, bacon etc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Carnea se taie de grosimea unui deget, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, dupa gust. Se rade un strat de cascaval, se aseaza legumele congelate, apoi inca un strat de cascaval ras. Se ruleaza cu grija. Se "inveleste" rulada cu feliile de sunculita, se leaga cu sfoara, se introduce intr-o punga "magica" si se aseaza intr-o tava de chec. Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine cca 90 min, se taie cu grija punga, cu o foarfeca, apoi se mai tine inca cca 15 minute la cuptor pentru a capata o culoare rumena.

Am servit-o cu cartofi la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Se poate umple cu orice fel de legume, se poate adauga ceapa ori usturoi, dupa gust.

2

Dupa ce legam rulada cu sfoara o putem presara cu boia de ardei, piper ori alte condimente, dupa preferinta.

3

Pupa de porc trebuie sa fie o bucata mai mare ca sa poata fi taiata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată